HARGITA GYÖNGYE A TERMÉSZET SZÍVÉBŐL! 

Ízesített ásványvíz

Ismerje meg az ízesített ásványvíz kollekciónkat, mely nagy utat tett meg, hogy meghódítsa a hazai közönséget. A Nálunk forgalmazott ízesített ásványvizek kis és nagy tételben is megvásárolhatók. Aki vásárolni szeretne, annak eláruljuk, hogy 0.5 literes ízesített ásványvíz és  a 2 literes ízesített ásványvíz is több ízben kapható  és megrendelhető tőlünk.Az álltalunk forgalmazott és kínált ízesített ásványvíz megrendelése a 06-20-379-2182 es telefonszámon vagy a Székelykapu étteremben személyesenintézhető. A nagy tételben történő vásárlóink részére biztosítjuk az ízesített ásványvíz kiszállítás lebonyolítását.

Ízesített ásványvíz

A Hargita Gyöngye ízesített ásványvíz méltó a magyar ásványvíz piac meghódítására. Az általunk forgalmazott ízesített ásványvíz méltán nevezhető üdítőitalnak. A Döhler német nagy cég szállítja az ízesített ásványvíz alapanyagául szolgáló   gyümölcsöket.  A természetes ásványvíz és a gyümölcsök egyedi kombinációja. Az általunk kínált manapság divatos ízvilágba tartozó ízekben kerül forgalomba: bodza citrommal, narancs, vegyes trópusi gyümölcs, szőlő, meggy, málna, A, C és E vitaminokat tartalmaz minden palack ízesített ásványvíz.

Ízesített ásványvíz óriásplakát
Ízesített ásványvíz óriásplakát

Ízesített ásványvíz és a Hargita Gyöngye ásványvíz
Ízesített ásványvíz és a Hargita Gyöngye ásványvíz

Ízesített ásványvizek

Az ízesített ásványvizek az  Allegria üdítők alapja a jól ismert Hargita Gyöngye természetes ásványvíz. Ennek köszönhetően az üdítőitalok is gazdagodnak mindazokkal az értékekkel, amelyek ezt a kiválló természetes ásványvizet jellemzik: a mikrobiológiai tisztaság a tökéletesen kiegyensúlyozott ásványianyag tartalom és a természetes széndioxid tartalom, amely a természetes ásványvízzel azonos forrásból származik és mindehhez társul az üdítő kellemes gyümölcsíz. a természetes ásványvíz mellé társulnak a hagyományos és közkedvelt gyümölcsök ízei, így eredményezve egy könnyed és frissítő hatásu üdítőitalt, mely minimum 1 % gyümölcslevet tartalmaz. A gyümölcslé koncentrátum és az ízesített ásványvíz többi összetevőjének beszállítója a híres Döhler cég, amely világszerte a szakma egyik legismertebb tagja. Az ízesített ásványvizek minőségét garantálja a legkorszerűbb palackozási technológia. A palackozáshoz hasznélt gépek és berendezések a Krones és a Döhler elismert márkaneveket viselik. Az ízesített ásványvizek teljes palettáját bemutatjuk Önöknek.

05 literes ízesített ásványvíz és a 2 literes ízesített ásványvíz

A 0.5 literes ízesített ásványvíz: bodza-citrom, narancs, málna, tropical, szőlő ízekben kaphatóak.

A 0.5 literes PET palackok csomagolása a következőképpen néz ki:

                                          1 zsugorfóliában              6 darab     0.5 literes ízesített ásványvíz van

             1 raklapon        108 zsugorfóliában       1296 darab      0.5 literes ízesített ásványvíz van

 
Ízesített ásványvíz 0.5 literes
Ízesített ásványvíz 0.5 literesA 2 literes ízesített ásványvíz: bodza-citrom, narancs, málna, tropical, szőlő ízekben kaphatóak.

A 2 literes PET palackok csomagolása a következőképpen néz ki:

                                         1 zsugorfóliában              6 darab       2 literes ízesített  ásványvíz van

             1 raklapon        64  zsugorfóliában          384 darab       2 literes ízesített  ásványvíz van

Ízesített ásványvíz 2 literes
Ízesített ásványvíz 2 literes

Az ismertetett termékek megvásárolhatkók a Székelykapu étteremben és nagy tétel vásárlása esetén a kiszállítást is vállaljuk. Kérjük tekintsék meg természetes ásványvíz alapú üdítőitalainkat. 


Hargitavíz Kft.    |   1061 Budapest, Podmaniczky utca 29
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu